Ilon Valkeat Tampereella 27.1.2024Elämäntehtäväsi odottaa sinua, missä viivyttelet?


Tiedäthän, et ole tullut tänne pallolle turhaan. Sinulla on täällä merkitys ja tehtävä. 

Tunnet jo, miten sydämesi kuiskii sinua toisenlaiselle tielle. Toisenlaiseen työhön ja elämään. Sille polulle, mikä on sinun unelmasi, eikä jonkun toisen. Oma tehtäväsi, jossa saat käyttää kaikkea sitä upeutta mitä sinussa on. 

Olet ehkä jo kouluttautunut uuteen tai keräät erilaista osaamista itsellesi ja tunnet olevasi oikealla tiellä, mutta jokin estää sinua etenemästä. Onko se näkyväksi tulemisen pelko, omat uskomuksesi itsestäsi ja elämästä vai jokin menneisyyden taakka? 

Mitä jos elämäsi lähtisikin muuttumaan juuri nyt?

Olen täällä kulkemassa kanssasi, jotta pääset vapautumaan olemaan juuri se upea sinä, joka oikeasti olet, ja elämään omannäköistä elämääsi. Saan palautetta asiakkailtani, että olen intuitiivinen ja aito kuuntelija, joka ohjaa lempeästi katsomaan niitä hankalia tapahtumia ja tunteita, joita itse ei uskalla tai kykene. 

Kun tunnistat ja ymmärrät, kuka oikeasti olet ja mitä kaikkea kannat mukanasi, voit vapautua aidoksi itseksesi. Sellaiseksi, joka syvällä sisälläsi olet aina ollutkin. Omassa Astu Elämäntehtävääsi -ohjelmassani tuen kuuntelemaan sydäntä ja sisimpiä toiveita ja vapautumaan niistä uskomuksista ja rajoitteista, jotka estävät kulkemasta omaa polkua. 

Vaikeiden tunteiden työstäminen on kuin opetella ajamaan pyörällä ilman apupyöriä. 

Et ole ehkä lainkaan valmis. Mutta päätät tehdä sen.

Tärkein päätös on aloittaa, ja jatkaa eteenpäin. 

Olen tunnetaideterapeutti ja henkisen kasvun valmentaja, pääset luokseni Espoossa tai etätapaamisilla.

Ilon Valkeat -tapahtuma Tampereella lauantaina 27.1.2024

Luentoni on klo 15 Auditoriossa.