Intuitiivinen healing

Kun kaipaat puhdistusta, rentoutusta tai korkeampaa ohjausta


Kaikki on energiaa, energia on kaikkialla.

Energiahoitoni on puhdasta ja lempeää läsnäolon tilassa tapahtuvaa energian kanavointia, jossa olen vahvasti yhteydessä saamaani ohjaukseen. Hoito on täysin intuitiivistä, energia saa liikkua ja kulkea vapaasti ja hakeutua hoidettavalle juuri oikeisiin paikkoihin. Tämä hoito ei perustu mihinkään tiettyyn ideologiaan tai menetelmään. Useimmiten energiahoito tuntuu rentouttavalta, mutta jokainen hoitokerta on yksilöllinen ja hoitokokemukset vaihtelevat.

Energiahoito voi tuoda keholle tärkeän rentoutumishetken lisäksi myös syvempää apua kehon ja mielen stressitiloihin ja elämän haastepaikoissa. Hoidon aikana mahdolliset esiin nousseet asiat voivat viedä sinua eteenpäin omassa prosessissasi.

Mielelläni kuulen etukäteen, jos kehossasi on jotakin haastetta tai muuten meneillään mielen tai kehon kuormitusta. Tapani toimia on, että kerron hoidon jälkeen ääniviestillä hoidon aikana nousseet viestit, jos hoidettava tahtoo ne kuulla. Voimme sopia myös erillisen tulkintakeskustelun.

Kysy vapaita aikoja lähettämällä viesti minulle osoitteeseen taru@tarumaista.fi tai tällä lomakkeella.


Tarun tekemä etänä suoritettu energiahoito oli enemmän, kuin odotin! Hän hoiti sekä fyysisiä että henkisiä kipukohtiani ja koin, että hoito aukaisi syvimmät tunnelukkoni. Tarun energia on erittäin voimakasta, mutta lempeää ❤️ Vielä seuraavana päivänä hoidosta jotakin liikkui sisälläni: itkin pois vanhat haavani ja tuntui, että puhdistuin kokonaan. Tarun kertomat asiat, mitä hänelle nousi hoidon aikana, resonoivat täysin omaan elämääni. Hän näki minusta asioita, jota ei voinut tietää minusta. Hänellä on siis todellisia lahjoja energiahoitajana! Kaikinpuolin mahtava hoito ja tulen varmasti ottamaan sen uudestaan, kun tuntuu, että energiani on raskas ja tarvitsee puhdistusta. Nyt ei ole semmoista oloa, että olisi raskasta tai vaikeaa - päinvastoin! Tuntuu, että olen menettänyt jonkun painon harteiltani sen hoidon jälkeen ja pystyin myös nousemaan uudelle tasolle parisuhteessani Tarun hoidon jälkeen. Uskon, että jokainen hyötyisi Tarun tekemästä hoidosta, oli asia pieni tai suuri! ❤️"

Tuossa oli tosiaan monta kohtaa mitkä resonoi vahvasti ja herättää paljon ajatuksia ja pohdittavaa. Keho todellakin pitää kiinni vanhasta. Se on välillä vähän turhauttavaakin, kun mieli olisi jo valmis menemään eteenpäin, mutta vanhat muistot ja kokemukset on kehossa ja tulee eri tilanteissa pistämään oman olon ihan sekaisin.

Kiitos tuhannesti tästä, tämä oli todella merkityksellistä ❤️ Sain niin paljon pohdittavaa. Ja vitsi mikä taito ja lahja sulla on! Aivan mieletöntä 😍💫"

"Sain kollegalta suosituksen kokeilla Tarun etäenergiahoitoa. Oli aivan ihanaa! Tarun kanavoima energia oli lämmintä ja vilkasta ja se nosti esiin monia eri asioita. Kohtasin rentouttavan ja ehkä hieman jännittävän puolentunnin aikana elämäni haasteita, kipukohtia kuin myös positiivisia kokemuksia. Tarulle nousseet asiat resonoivat jokainen omien näkyjeni ja tuntemuksieni kanssa. Aion käyttää Tarun etäenergiahoitoa uudestaan!" -Tiia