Vapaudu aidoksi itseksi

Sinun tilanteesi

Oletko haastavassa elämäntilanteessa? Koetko uupumusta, stressiä, ahdistusta, ihmissuhdeongelmia, terveyshaasteita, uniongelmia? Vai oletko väsynyt koko ajan vaikka nukut yösi?

"Kaikki tuntui kaatuvan päälle" kuvasi eräs asiakkaani alkutilannettaan. 

Onko mielesi kuormittunut, ajatukset sekaisin ja tunteet solmussa? Reagoitko voimakkaasti ihan nornaaleissa tilanteissa, itku on herkässä tai räjähtelet ilman järkevää syytä? Imetkö toisten tunnetilat itseesi?

Vai tuntuuko sinusta, ettet pysty tuntemaan mitään? Kehosi on lukossa ja turta?

Ehkä arki tuntuu suorittamiselta ja päivästä toiseen selviämiseltä, jota sinun on vain jaksettava ja kestettävä?

Vai pitäisikö sinun tehdä asialle jotain?

Miten tunneterapia toimii?

Nykyhetken tapahtumat, tilanteet ja ihmiset voivat saada meissä voimakkaita reaktioita, triggereitä, aikaan, sillä kaikki eletty elämäsi, koko elämänkaaresi, asuu kehosi tunnemuistissa. Jokin tässä hetkessä laukaisee vahvan tunteen, muiston, menneisyydestä, mitä emme välttämättä pysty järjen avulla ymmärtämään.

Olemme lapsuuden mallien mukaisesti oppineet selviytymään erilaisissa tunnetilanteissa ja peittämään oman aidon itsemme. Tunnetaideterapiassa pääset selville, miksi olet ehkä piilottanut oman itsesi roolien taakse. 

Elämänkaaren avulla päästään tutustumaan myös tunneperimään, edellisten sukupolvien tunnetraumoihin ja niiden olemassaoloon omassa elämässämme. Huomaat, miten vanhempiesi sukujen tapahtumat ovat ehkä vaikuttaneet sinuun ja sinun elämääsi. Kun tutustut omaan elämääsi tunnetraumojen kautta, saat mahdollisuuden katkaista sukupolvien ketjun ja lopettaa lapsuuden tunnemallit siltä osin kuin itse tahdot ja haluat.

Se vaatii rohkeutta ja vahvuutta prosessoida itseään, parisuhteitaan, omaa lapsuuttaan ja sukulinjojaan.

Mutta onko sinulla muuta vaihtoehtoa? 

Kun kohtaat omat tunteesi - myös ne hankalat - ja kuljet niiden läpi, löydät lopulta hyväksynnän ja voit antaa anteeksi, itselle ja muille. Kun tiedostat eletyn elämäsi tapahtumat ja solmut, alat avautumaan. Tuot tietoisuuteesi oman tunneperimäsi ja edesmenneiden sukupolvien vääryydet, väärät valinnat ja traumat. Silloin kun tiedostat oikeasti menneisyyden tapahtumat, voit löytää aidon tunteen sisältäsi ja rohkeuden ilmaista sen ulos. Pääset oivaltamaan mihin tai keneen tunne kohdistuu, mistä trauma on syntynyt ja voit kohdata sen. Rohkeasti ja totuudellisesti katsot mennyttä ja nykyisyyttä. 

Silloin kun tiedostat oikeasti menneisyyden tapahtumat, voit löytää aidon tunteen sisältäsi ja rohkeuden ilmaista sen ulos. Pääset oivaltamaan mihin tai keneen tunne kohdistuu, mistä trauma on syntynyt ja voit kohdata sen. Rohkeasti ja totuudellisesti katsot mennyttä ja nykyisyyttä. 


Tunneterapiassa käytämme tunnepuhetta ja pyrimme vaientamaan järjen tulkintaa tapahtumiin. Tunteiden tunnistamisen ja prosessoinnin kautta löytyy aito minuus. Tämä terapiamuoto on tehokas keino päästä ymmärtämään elämänkaartamme ja piilotettuja tunteitamme.Tunnemaalauksessa maalaat tunteitasi paperille. Sinun ei tarvitse osata maalata saati kokea itseäsi taiteelliseksi, tässä ei ole kyse taiteen tekemisestä. Tunnemaalaus on oman itsensä vapaata ilmaisua värien avulla.

Miten minä autan Sinua?

Kun tiedostat eletyn elämäsi tapahtumat ja solmut, alat avautumaan. Tuot tietoisuuteesi oman tunneperimäsi, edesmenneiden sukupolvien vääryydet, väärät valinnat ja traumat. 

Silloin kun tiedostat tapahtuneet, löydät aidon tunteen sisältäsi ja uskallat ilmaista sen ulos. Oivallat mihin tai keneen tunne kohdistuu, mistä trauma on syntynyt ja voit kohdata sen.

Autan sinua katsomaan rohkeasti ja totuudellisesti mennyttä ja nykyisyyttä, kohtaamaan itseäsi ja omat tunteesii. Turvallisessa tilassa voit lempeästi kohdata vaikeat tunteet ja tapahtumat ja lähteä purkamaan niitä.

Kuljen rinnallasi, autan sinua suuntaamaan huomiosi olennaiseen ja tarvittaessa haastan ja rohkaisen.

Sinä olet oman elämäsi, tilanteesi ja kehosi asiantuntija. Sinä parannat itse itsesi.

Mitä Sinä voit saavuttaa tunneterapian avulla?

 • Ymmärrät reaktiosi ja triggereidesi juurisyyt selkeämmin
 • Näet oman elämänkaaresi ja mahdolliset toistuvat tapahtumat uudenlaisessa valossa
 • Opit ymmärtämään itseäsi ja omia tunteitasi sekä myös läheistesi tunteita ja käyttäytymistä
 • Pääset keventämään vuosien tunnetaakkoja
 • Voit löytää hyvksynnän ja anteeksiannon itseäsi ja toisia kohtaan
 • Saat välineitä katkoa sukupolvien haitallisia tunneketjuja
 • Näet, ettei sinun tarvitse jäädä uhriksi, vaan voit oikeasti vaikuttaa tilanteisiin
 • Saat työkaluja, joiden avulla selvitä vaikeissa tilanteissa jatkossa
 • Helpottunut keveämpi olo
 • Voit löytää juurisyitä kehosi fyysisille oireille
 • Voit oppia pitämään puoliasi ja tuoda omat tarpeesi esille paremmin työssäsi ja ihmissuhteissasi 

Vapaudu aidoksi itseksi

Terapia sisältää keskustelua, tunnemaalausta ja somaattisia, hengitys- ja mielikuvaharjoituksia.

Pääset mukaan omasta kodistasi etätapaamiseen tai tapaamme terapiatilassani Espoossa. Aloitustapaaminen 90 min, seuraavat 75 min.

Valitse omaan vapautumiseesi sopiva tapaamispaketti:

5 tapaamista 488 euroa tai 10 tapaamista 922 euroa

Jos sinulla on tarve vielä syvempään etenemiseen, nämä paketit ovat sinulle:
4 x 150 min 722 euroa tai 8 x 150 min 1444 euroa

Paketit ovat voimassa 6 kk.

Jos olet opiskelija, kotiäiti, työtön, eläkeläinen tai muuten vaikeassa taloudellisessa tilanteessa, laita minulle viesti niin saat alennuksen.

Tahdotko kokeilla, mitä tunteiden maalaaminen on?

Tutustuminen tunnetaideterapiaan   >> Varaa tästä


Miten myös Sinä pääset vapautumaan? 

Varaa maksuton kartoitus, jossa tutustumme toisiimme ja sinä saat kertoa tilanteestasi ja tarpeistasi, jonka pohjalta katsomme yhdessä, miten minä voisin auttaa sinua. 

Ymmärrän että sisäinen lapsi on tarvitseva ja saa olla vihainen kokemistaan vaille jäämisistä. Kuitenkaan ei tarvii olla katkera tässä hetkessä, tunnetyöskentely vapautti iloa elää tätä hetkeä. Uskallan luottaa enemmän intuitiooni, mitä se kertoo minulle menneestä. Sain työkaluja kohdata tunteita esim lasteni läsnä ollessa, ilman että kohdistan kiukkua heihin."

Oli voimakas tunne saada kiinni myös epämiellyttävistä tunteista, tuntea niitä ja sitten tehdä tunnepurkua maalaamalla. Koin, että sain tunteen ihan fyysisesti itsestäni pois paperille!"

Näen tulevaisuuden valoisampana. Näen myös omissa toimissani treenattavaa mutta olen saanut työkaluja joilla käsitellä asioita. Tuntuu etten ole enää se uhri, vaan voin oikeasti vaikuttaa asioihini. Rajojen asettaminen on edelleen vaikeaa, mutta opettelen sitä!"

Yllättävän voimakas kokemus. Maalaukseen tuli juurikin ne asiat ja tunteet, mitkä ovat olleet sisälläni viime päivinä. Helpottava tunne nyt."

Lämmin kiitos ja halaus sulle Taru. Oot ihana, intuitiivinen ja sydämellinen kuuntelija. Peilaat kuulemaasi ammattitaitoisesti. Teet tosi arvokasta ja merkityksellistä työtä."