Hei, olen Taru.

Olen elämästä ja ihmisistä innostunut utelias etsijä ja löytäjä matkalla omalla polullani. 

Kun joitakin vuosia sitten tein tunnelukkotestin ja sai ylivoimaisesti kirkkaimmaksi ykköseksi emotionaalisen estyneisyyden tunnelukon, se todella pysäytti ajattelemaan. Siihen aikoihin elämä muutenkin pysäytti ja puski ensin lempeästi ja lopulta rajustikin tutustumaan omaan varjopuoleeni ja tunnetaakkoihini. Alkoi raskas, mutta lopulta antoisa tunneprosessointimatka, jolla löysin oman aidon itseni ja jotakin sellaista minussa, mikä oli aina ollutkin siellä, sitä en vain ollut ymmärtänyt.  Tällä matkalla kirkastui elämäntehtävänikin. 

Tahdoin lapsena opettajaksi, mutta elämä vei aivan toisenlaisiin suuntiin. Nyt kun olen saanut mahdollisuuden tarkastella elämääni ihan uudelleen, tuntuu, että opettaminen kutsuu minua yhä - elämisen ja tuntemisen opettaminen. 

Minua on aina kiehtonut ihmisen mielen voima ja olenkin opiskellut paljon valmennuksen ja mielenhallinnan saralla. Omien tunnesolmujen availu vei oppimaan tunnelukkoja ja tunnetaideterapiaa ja oma kasvuprosessi avasi ymmärryksen kehotietoisuuteen. Sanojen loppuessa tai sijasta maalaaminen on mahtava tunteiden ja tunnelmien purkukeino. Olen aina rakastanut värejä, sisälläni piileksii villi taiteiljatar, jota olen alkanut kuuntelemaan yhä enemmän.

Olen vaimo, äiti kahdelle pojalle ja bonusäiti kahdelle tytölle. Rakastan mansikoita ja myrskyjä. Itken usein. Opettelen kertomaan ääneen tarpeeni. Olen määrätietoinen toiminnan nainen ja mahdottoman saamaton jahkailija. Tarpeen mukaan siis kummin vain.  Innostun helposti ja päässäni pyörii jatkuvasti ideoita milloin mihinkin. 
Koin pitkään, että tehtäväni on pelastaa muut ihmiset, eläimet ja maailma, kunnes ymmärsin pelastaa vain itseni ja alkaa säteillä hyvyyttä ympärilleni. 

Olen valtavan kiitollinen siitä, miten olen oppinut tuntemaan itseni, ja missä olen juuri nyt.

Jotain aivan tarumaista

Tarumaista ilmentää sitä, että elämä on aivan tarumaista, kunhan vain rohkenemme sen niin nähdä. Tämä elämä mikä meille on annettu on jotain upeaa, kaunista ja uskomatonta - on vain meistä itsestämme kiinni miten siihen suhtaudumme. Uskommeko omat ajatuksemme ja uskomuksemme, mitkä kiertävät kehää mielessämme? Vai uskaltaudummeko katsoa laatikon reunan yli ja kuulostella mitä sisältämme oikeasti nousee? Nähdä kaiken hyvän, kauniin, rakkauden, eikä jäädä jumiin negatiivisuuteen ja pelkoon. Kohdata itsemme ja omat haavamme, hyväksyä ne, parantaa ne. Ottaa käsiimme sen voiman mikä meissä on sisällämme ja uskoa että olemme paljon enemmän kuin mitä olemme luulleet. Ja alkaa elämään aitoa, omannäköistä elämäämme. Kohdata myös toisemme aidosti sellaisina kuin olemme, ja huomata että olemmekin aika lailla samanlaisia. Miltä elämä voikaan tuntua, kun saa olla aidosti se kuka on ja nousta omaan voimaansa!

Tarumaista kertoo myös sen, että minun tapani kohdata sinut, auttaa haasteessasi ja kulkea kanssasi, on jotakin ainutlaatuista, mitä minä teen ja olen. Tuon yhteiseen matkaamme oman asiantuntemukseni, elämänkokemukseni, taitoni ja lahjani. Olen 100 % läsnä sinulle. Toimin hyvin intuitiivisesti ja energiaherkästi. Näen sinut ja sinun potentiaalisi kokonaisuudessaan, en vain sitä mitä kerrot minulle. Tiedän, että sinulla on kaikki vastaukset sisälläsi. Minun tehtäväni on vain auttaa niitä tulemaan pintaan. Kunnioitan sitä, että Sinä olet oman elämäsi asiantuntija, siksi minä en neuvo sinua. Sinä tiedät mikä on itsellesi parasta. Autan kysymyksillä, harjoituksilla ja menetelmillä sinua löytämään omat vastauksesi. Sinä saat turvallisen tilan kokea kokemuksesi. Kannustan ja iloitsen kanssasi. Mutta myös haastan, esitän niitä vaikeita kysymyksiä ja tuen sinua kohtaamaan sen mitä sisältäsi nousee. Ja lempeästi autan sinua löytämään itsestäsi oman voimasi ja polun omannäköiseen elämääsi vapaana ja rohkeana.

Ja olen niin onnellinen, kun saan näin tehdä.

Ilolla, Taru


Koulutuksiani

 • Tunnetaideterapeutti
 • Tunnelukkoterapeutti
 • Inhouse Business Coach
 • LCF Life Coach®
 • Feminine Yin® -joogaohjaaja
 • Metsään uppoutumisen ohjaaja
 • Intuitiivinen energiahoitaja
 • Reiki-hoitaja
 • Arvovalmentaja
 • NLP®-valmentaja 

Markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen yli 15v kokemuksella

Olen mukana myös:

 • Tunnetaideterapia ry, puheenjohtaja ja perustajajäsen
 • Uuden Ajan Koulu ry, Opastajakoulutuksen ohjaaja

Saanko auttaa Sinua?

Taru Eloranta


Elämäntehtävääni astuminen odotutti kauan, mutta tänä päivänä koen vahvasti polkuni tuoneen minut juuri tähän kaikkien kokemusteni kautta, jotta voin olla avuksi toisille. Tarvitset sitten kulkijaa vierellesi hetkeksi tai pidemmäksi aikaa, olen palveluksessasi.

Löydät minut myös Facebookista,  Instagramista ja LinkedInistä

OSTA NYT: Nyt on minun vuoroni - Opas omien rajojen vahvistamiseen