Asiakaskokemuksia

"Innostunut olo! En ole tajunnut pohtia näitä palvelujani asiakkaan näkökulmasta. Nyt tiedän, mitä tahdon tehdä ja miten kehittää palvelujani."


Nainen, Elämäntehtävä-valmennus

"Kiitos ihanasta keskustelutuokiosta. Se selkeytti ainakin minun ajatuksia ja vakautti/rauhoitti tuntemisia."Mies, pariterapia

"Kiitos tuhannesti tästä, tämä oli todella merkityksellistä ❤️ Sain niin paljon pohdittavaa. Ja vitsi mikä taito ja lahja sulla on! Aivan mieletöntä 😍💫"


Nainen, intuitiivinen healing

Palautteita & kokemuksia

Ulos uupumuksesta

"Olin jumissa hyvin raskaassa elämäntilanteessa josta en nähnyt ulospääsyä. Olin todella kuormittunut, stressaantunut ja uupunut. Ajatukset olivat sekaisin, tuntui että en löydä syytä miksi kaikki tuntui olevan solmussa, ja miksi itse reagoin moniin asioihin tosi voimakkaasti. Halusin tehdä asialle jotain, ja ystäväni opastuksella otin yhteyttä.

Koin tapaamiset tosi lämpiminä, vaikka aluksi epäilin etä-tapaamisten vaikutusta. Kuitenkin pian huomasin että on itseasiassa helpompi puhua ja päästää tuntoja etänä, kun toinen ei ole liian lähellä. Yritin sinnitellä alkuun etten itke, "eihän toisten edessä voi itkeä" ajattelin. Pääsin kuitenkin siitäkin yli, ja itku helpotti todella paljon. Se ei hävettänytkään. Sen jälkeen oli helpompi puhua. Harjoitukset tapaamisissa olivat hyviä ja oivalsin niissä paljon asioita. Niin sanotut kotitehtävät olivat vaikeampia, ja jäivät usein puolitiehen."

Mikä on muuttunut tai vahvistunut sinussa itsessäsi? 

"Näen tulevaisuuden valoisampana. Näen myös omissa toimissani treenattavaa mutta olen saanut työkaluja joilla käsitellä asioita. Tuntuu etten ole enää se uhri, vaan voin oikeasti vaikuttaa asioihini. Rajojen asettaminen on edelleen vaikeaa, mutta opettelen sitä!"

Mikä on ollut suurin oivalluksesi tällä matkalla?

"Että ei tarvitse heittäytyä uhriksi. Että asioille voi, ja pitää tehdä jotain. Että traumat on hyvä käsitellä, ja se vie oman aikansa, sen että siinä on ylä- ja alamäkiä. Myös sen että muiden tunteet eivät ole minun tunteitani."

Kuinka todennäköisesti asteikolla 1-10 suosittelisit ystävillesi ja tuttavillesi
-tätä terapiamuotoa: 10
-Tarua terapeuttina: 10!

(asteikko: 1 = erittäin epätodennäköisesti, 10 = erittäin todennäköisesti)

Muuta mitä tahdot sanoa?

"Haluan sanoa että kiitos! ❤️"


Nainen, 31v, tunneterapia etätapaamisina (sisälsi myös tunnemaalausta ja erilaisia harjoituksia)

Ensi kertaa tunnetaideterapiassa - Daniela kävi kokeilemassa tunteiden maalaamista

"Ihan alkuun käymme istumaan Tarun kanssa ja alamme käymään läpi elämänkaartani. Elämänkaaren avulla päästään tutustumaan myös tunneperimään, edellisten sukupolvien tunnetraumoihin ja niiden olemassaoloon omassa elämässämme.

Tarun kanssa oli luontevaa keskustella elämänkaaressa olevista vaikeistakin asioista. Keskustelimme elämänkaaresta tunnetraumojen kautta, joka luo mahdollisuuden katkaista sukupolvien ketjun ja lopettaa lapsuuden tunnemalleja.

Sitten päästään maalaamaan.

Värit ovat vesiliukoisia ja myrkyttömiä. Taru suosittelee että maalataan sormilla, niin keho tulee maalaamiseen ja tunnepurkuun mukaan.Tunnetaideterapiassa ei tarvitse osata maalata saati kokea itseäsi taiteelliseksi, tässä ei ole kyse taiteen tekemisestä. Tunnemaalaus on oman itsensä vapaata ilmaisua värien avulla.

Mulle nousi keskustelun aikana erilaisia tunteita kun käytiin läpi elämänkaarta. Yksi tunteista oli häpeä, joten otan sen tunteen mukaan tähän maalaamiseen. Taru kannusti valitsemaan tämän vaikean tunteen, jota lähdetään siirtämään paperille.

Terapeuttista maalata tunnetta ilman mitään ajattelemista. Ihanaa vapaata tunteen purkamista!

Tarun kanssa keskusteltiin vielä mun tekemästä maalauksesta ja millaisia ajatuksia ja tunteita se herätti. Mulle nousi tunteena vielä esiin viha. Taru ehdotti, että jos haluan repiä paperin, ja niin tein.

Mua nauratti kun tulin tänne ja luulin, että täällä maalataan kukkia ja perhosia. Taru sanoi, ettei todellakaan. Vitsit miten ihana kokea ja purkaa vaikeitakin tunteita.

Kiitos Tarumaista. Tunnetaideterapia oli mieletön kokemus!

Olin yllättynyt, että terapiassa mentiin syvään päätyyn ja otettiin vaikeistakin tunteista kiinni. Oli voimakas tunne saada kiinni myös epämiellyttävistä tunteista, tuntea niitä ja sitten tehdä tunnepurkua maalaamalla. Koin, että sain tunteen ihan fyysisesti itsestäni pois paperille! Tunnetaideterapia on tehokas keino päästä ymmärtämään elämänkaartamme ja piilotettuja tunteita."


Daniela Vainio / Loihtu.fi kävi tutustumassa tunnetaideterapiaan luonani.  

(Teksti, kuvat ja videot löytyvät Tarumaista-tililtä Instagramista Asiakaskokemus-kohokohdissa)