Rakastu itseesi

Mitä ajatuksia ja tunteita koet, kun arki on hektistä ja tarvitset lepoa ja rauhoittumista? Kun olet unohtanut pitää itsestäsi huolta? Kun olet jonkin uuden edessä mikä jännittää? Kun sinun tulisi muistaa, että olet hyvä ja osaat? Kun kohtaat haasteita ihmissuhteissasi? Kun olet unohtanut rakastaa itseäsi.

Tunnistatko, miten mieli lähtee helposti johdattamaan negatiivisuuteen, itsemme moittimiseen ja syyllistämiseen?

Itsen hyväksyminen ja rakastaminen kokonaan kaikkine puolineen on joskus todella vaikeaa. Olemme usein todella ankaria itsellemme, emme osaa kohdata itseämme samanlaisella lempeydellä, jolla kohtaamme ystävämme ja läheisemme.

Kun emme hyväksy itseämme, meidän on hyvin vaikeaa hyväksyä myös muita ihmisiä.

Miten paljon vähemmän meillä olisikaan ongelmia ihmissuhteissa, jos voisimme hyväksyä toinen toisemme helpommin. Aloittamalla itsestämme voimme lisätä enemmän hyväksyntää ja lempeyttä ensin itseämme kohtaan, sitten ympärillä olevia ihmisiä kohtaan. Ja niin hyvä lähtee leviämään.

Tämä maailma tarvitsee enemmän rakkautta. Kaikki alkaa sinusta. 

Olisiko nyt sinun aika alkaa rakastaa itseäsi enemmän?

Tämä opas tarjoaa sinulle erilaisia ehdotuksia elämänlaadun parantamiseen, jotta voisit rakastaa itseäsi enemmän. Pääset tarkastelemaan monenlaisia osa-alueita, joissa voit opetella paremmin hyväksymään itseäsi, ajatteluasi ja toimintaasi. Saat myös konkreettisia vinkkejä kokeilla uusia tapoja arjessasi.

Oppaassa on kevyt ote, mutta tärkeä sanoma.

Nyt on sinun vuorosi.


Opas sisältää 42 sivua. Saat sen PDF-muodossa suoraan haluamallesi laitteelle.

Hinta 11,11 euroa.

>>Tästä pääset ostamaan oppaan


Hei Taru ja terveisiä Kokkolasta, haluan kiittää sinua oppaasta Nyt on minun vuoroni. Opas itsensä rakastamiseen. Törmäsin siihen sattumalta somessa - algoritmit bongasivat otollisen kohteen - ja samalta istumalta sen ostin sen enempää miettimättä. Viime aikoina olen ostellut kaikenlaisia itsensä kehittämisen kirjoja ja kursseja. Opas on aivan ihana! Siinä on kauniit kuvat ja puhuttelevat tekstit. Niihin ajatuksiin on hyvä palata aika ajoin, vaikka kerran viikossa.

Koin itse ihan vasta pysyvän tietoisuuden tilan ja tavallaan sellaisen totaalisen "valaistumisen". Aiemmin ne olivat hetkiä silloin tällöin, etenkin pyörälenkeillä aamuisin, mutta nyt olotila ei ole hävinnyt. Tähän on johtanut pitkä ja monipolkuinen tie, kuten niin monella muutosta edeltää, mutta ihan suurenmoista on kokea tämä. Nähdä itsensä ja oma oleminensa raadollisen kirkkaasti. Oivaltaa, että ratkaisut ovat itsessä, eivätkä ulkopuolella. Kyetä tarkastelemaan omia virheitään lempeästi, antamaan anteeksi ja hyväksymään. Näiden oivallusten myötä olen täyttynyt ilolla ja rauhalla. Minulla ei ole enää kiire suorittamaan elämää. Minun ei tarvitse enää pelätä. Minun ei tarvitse mielistellä. Voin olla oma itseni. Näine ajatuksineen sitä tuntee nöyryyttä ja valtavaa kiitollisuutta elämää kohtaan. Mikään ei ole ollut turhaa, kun tämän saan kokea.

Teet tärkeää ja arvokasta tehtävää. Ihanaa, että olet löytänyt elämäntehtäväsi - kaikkea hyvää sinulle sille matkalle! Sinun tarinasi rohkaisee ja innostaa. Minä etsin omaa tehtävääni - nyt uskallan sen viimein tehdä. Tai oikeastaan uskallan unelmoida niin, etten aseta itselleni rajoja. Jonain päivänä tehtäväni kirkastuu."

Miksi kehotan sinua rakastumaan itseesi?

Itsensä hyväksyminen ja rakastaminen kokonaisuudessaan on ollut minulle jo kauan todella tärkeä teema.
Se on monelle meistä haastavin asia oppia tässä elämässä. Itselläkin on ollut suurimmat oppimiskokemukset juuri omien kaikkien puolieni hyväksymisessä. Olen kulkenut pitkän matkan ja tänä päivänä voin oikeasti katsoa itseäni peilistä ja rakastaa sitä kaikkea mitä näen.

Me kaikki kannamme jonkinlaista painolastia mukanamme menneisyydestä, toiset enemmän ja toiset vähemmän. Sitä ei kuitenkaan voi vain heittää sivuun ja päättää muuttua toisenlaiseksi. Tunnetaakoista pääsee eroon vain kohtaamalla ne ja hyväksymällä ne. Haavojaan tulee katsoa ja tarkastella, jotta ne voi parantua. Kulkemalla tunneprosessien läpi pääsemme oikeaan vapauteen, anteeksiantoon ja rakkauteen.

Rakkaudella

Taru

>> Tästä pääset ostamaan oppaan


Kirjoitan tunteista, traumoista ja oman aidon itsensä löytämisestä, lue uusimmat blogit: