Tätä mies kaipaa sinulta eniten

24.06.2024

Miehillä on yksilölliset tarpeensa ja haavansa, mutta tämä on heille kaikille tärkeä parisuhteessa:

Mies tarvitsee naiseltaan arvostusta.

Se osoittaa miehelle, että kunnioitat häntä, hänen persoonaansa, saavutuksiaan ja häntä ihmisenä. 

Kun mies tuntee itsensä arvostetuksi, se vahvistaa hänen itsetuntoaan ja hän tuntee olevansa rakastettu.

Kun miehesi tuntee, että kunnioitat häntä, se voi saada hänet reagoimaan paremmin tarpeisiisi ja hän tahtoo todennäköisemmin miellyttää sinua. Mies, joka tuntee itsensä arvostetuksi, myös todennäköisesti kommunikoi kanssasi enemmän ja on emotionaalisesti läsnä.

Jos mies ei tunne arvostusta varsinkaan naisensa taholta, hän voi katkeroitua ja vetäytyä. Ja jos miehellä on heikko itsetunto ja arvottomuuden tunne sisällään, hän tulkitsee naisen sanat ja teot tästä käsin ja triggeröityy herkästi.

Mies kaipaa sitä, että olet hänestä ja hänen tekemisestään ylpeä. Hän haluaa huolehtia sinun ja perheen hyvinvoinnista. Useilla miehillä tämä on niin suuri tarve, että jos hän ei siitä suoriudu, hän voi turhautua ja masentua. 

Hän tahtoo tuntea olevansa mies, jota sinä katsot ylöspäin, ihailet ja tunnet vetoa. Mies tahtoo tuntea, että sinä haluat hänet sellaisena kuin hän on. Jos mies tuntee, että sinä pyrit muuttaa häntä, hänessä nousee vastustus. Se ei aina ole itsepäisyyttä, vaan hän ei tunne olevansa hyväksytty, jos tahdot muuttaa häntä.

Mies janoaa fyysistä läheisyyttä ja kosketusta, eikä vain seksin kautta. Hän haluaa tuntea, että hänen naisensa haluaa ja valitsee hänet. Jos naisen mielenkiinto mieheensä lakkaa, sillä voi olla suuri vaikutus miehen itsetunnolle.

On tärkeää, että nainen osoittaa arvostusta myös erimielisyyksien aikana. Voit olla eri mieltä miehesi kanssa ja silti kunnioittaa häntä. Kuten toivottavasti hänkin kunnioittaa sinua.

Ja on hyvä tiedostaa, että jos nainen ei koe miestä vastuulliseksi ja turvalliseksi, hänen on vaikea osoittaa arvostusta miestä kohtaan.

Miehelle on tärkeä saada arvostusta perheeltään, ystäviltään, kollegoiltaan, mutta ennen kaikkea naiseltaan. Mies jakaa elämänsä kanssasi, joten hänelle on ensiarvoisen tärkeää, että sinä hyväksyt hänet.

Kaipaatko tukea ymmärtääksesi itseäsi ja suhdettasi paremmin? Varaa ilmainen tutustumispuhelu ja jutellaan ❤️