Elämäntehtäväsi odottaa sinua, missä viivyttelet?

24.04.2023

Miltä tuntuisi herätä aamulla ja tuntea joka solussasi, että teet juuri sitä mitä olet tänne pallolle tullutkin tekemään? 

Haaveiletko siitä, miten voisit hypätä oravanpyörästä ja luoda Oman Juttusi?

Tiedäthän, sinä et ole tullut tänne tuhlaamaan energiaasi johonkin, mikä ei täysillä nostata sinua roihuun.

Tiedän, että tämä voi triggeröidä sinua, ärsyttää ja tunnet ehkä ikävän piston sisuskaluissasi.
Mutta ei ole tarkoitus, että hukkaat oman valosi ja elämänenergiasi työhön, joka ei tuo sinulle merkitystä eikä vastaa sydämesi kutsumusta. Sinun kuuluu olla vapaa ja luoda, toteuttaa itseäsi ja antaa lahjasi maailmalle. 

Tehdä työtä, joka ei tunnut työltä, vaan tuo sinulle virtaavaa energiaa ja iloa! Eikö totta?

Sinä olet tullut tänne jättämään jälkesi ja muuttamaan ihmisten elämää.

Ja minä tiedän, että sinä tiedät tämän ja tunnet sen ytimessäsi.

Mutta oman näköiseen elämään siirtyminen voi herättää isojakin pelkoja.

Kun alat tekemään Omaa Juttuasi ja sydämesi kutsumusta, tarkoittaa se myös sitä, että tulet ihan eri tavalla näkyväksi. Asetat itsesi esille ja haavoittuvaiseksi. Tämä nostaa sinulle erilaisia tunteita pintaan, mikä on ihan ymmärrettävää, sillä olethan tekemässä jotakin itsellesi ja tälle maailmalle aivan uutta.

Ja kerron sinulle tämän: sinä saat olla epävarma.

Sinä saat jännittää ja tuntea pelkoa.

Mutta tiedäthän rakas, sinulla on lupa tehdä asiat juuri sillä tavalla ja vauhdilla, miten itse tahdot. Kun olet luomassa itsesi näköistä työtä ja elämää, kuka muu siitä voisi päättää kuin sinä itse, miten ja millaiseksi sen teet?

Eikä kaikkea tarvitse ratkoa ja kokea yksin.

Sinun ei tarvitse puskea, suorittaa ja uuvuttaa itseäsi, sillä on paljon parempia tapoja saada toimintasi pyörimään ja kukoistamaan.

Minä olisin kaivannut kipeästi muunlaista tukea kuin mitä esimerkiksi aloittaville yrittäjille on tarjolla. Yrittäjäkurssit ei kerro, miten taklata omat mielen blokit ja rajoittavat uskomukset, eikä opeta tunnistamaan omaa luontaista energiaa luoda ja palvella. Tarjontaa itsensä kehittämiseen, uskomuksista vapautumiseen ja itsetuntemukseen on toki runsaasti, ja koulutuksia markkinoinnista, brändäämisestä ja myynnistä pienyrittäjille löytyy jos jonkinlaista, mutta ei sellaista mikä yhdistää sen kaiken, mitä tarvitset päätöksenteon tueksi ja oman matkasi kulkemiseen kohti sydämen työtä ja omaa tehtävääsi.

Sinulla on kaikki vastaukset jo sisälläsi. Tarvitset vain lempeän tuuppauksen eteenpäin.

Oletpa vasta yrittäjyydestä tai oravanpyörästä irrottautumisesta haaveileva tai olet jo rakentamassa omaa juttuasi ja omannäköistä elämääsi, tai voit olla suunnittelemassa uudenlaista ammattia itsellesi samalla kun jatkat nykyisessä työssäsi, tämä on sinulle.

Astu Elämäntehtävääsi -metodilla tuon sinulle sen tuen, mitä tarvitset siirtyessäsi toteuttamaan omaa tehtävääsi ja luomaan omannäköisen elämäsi.

Tunnet sisälläsi, jos tämä on sinulle. Siinä tapauksessa klikkaa tästä lisäinfoon.

Tämä maailma tarvitsee juuri sitä, mitä sinä osaat. Anna sitä ihmisille.

Sydämestä,

Taru