Elämä antaa, elämä kantaa

15.11.2021

Miten helppoa sinun on luottaa elämään?

Tuntea, että olet turvassa ja elämässä asiat järjestyvät parhain päin ja selviät kohtaamistasi haasteista? Uskoa, että sinulla on merkittävä tehtävä täällä pallolla ja ansaitset kaiken runsauden ja hyvän?

Jos olemme lapsina menettäneet turvallisuuden tunteen tai elämä on ollut epävakaata, nämä tunteet seuraavat meitä aikuisina. Jos meitä on kovin varoiteltu erilaisista vaaroista tai ympärillämme ihmiset ovat kohdanneet elämän kovin negatiisesti, meidän on haastavaa nähdä valo ja elämän kantava voima.

Jos koemme jatkuvasti, että meiltä puuttuu jotain, mikä tekisi meidät onnellisiksi, emme näe koskaan sitä hyvää mitä meillä jo on ja mitä elämä on meille suunnitellut.

Mitä sinä tarvitsisit nyt, jotta voit täysin luottaa itseesi ja elämään? Miten saisit tunteen siitä, että olen hyvissä käsissä, haasteet voitetaan ja niistä opitaan?

Osaatko nähdä, että asiat tapahtuvat aina sinun korkeammaksi parhaaksi? Elämä ei ole koskaan sinua vastaan, vaan turvana ja voimavarana.

Uskon, että meitä kannatellaan jatkuvasti valintojemme ja päätöstemme kautta. Ja mitä enemmän koen kannattelua, sitä enemmän uskallan heittäytyä elämän virtaan.

Elämä puhuu minulle intuitiona, kehotuntemuksina ja energiavirtoina. Se on kokonaan uusi kieli. jonka olen oppinut. Ja kuten kielten opiskelussa yleensä, mitä enemmän sitä käytän, sitä enemmän sitä opin.

Elämä kantaa ja antaa tänäänkin. Kunhan vain muistan hiljentyä tuntemaan sen.

Tunnetko sinä?