Aito minä esiin

31.03.2022

Kun lähdet tutkimaan menneisyyttäsi ja omaa elämänkaartasi, niitä tapahtumia ja ihmisiä, jotka ovat vaikuttaneet elämääsi, pääset niiden kautta tutustumaan oikeaan Minääsi. Tie sen tyypin tapaamiseen voi olla pitkä ja raskas, sillä tällä matkalla kohtaat lapsuutesi ja nuoruutesi kipeät tunnetraumat ja haavat, joita ei pysty kiertää, ylittää tai alittaa. Vaan ihan niin kuin siinä lastenlaulussa, on vain yksi tie: täytyy mennä lävitse.

Kun löydät rohkeuden itsestäsi tarkastella omaa elettyä elämääsi ja omaa peilikuvaasi, kohtaat omat tunnetaakkasi ja tutkit mitä kaikkea olet kantanut mukanasi. Kehosi on varastoinut nämä kaikki elämäsi aikaiset tunteet ja tapahtumat itseensä. Jotta pääset niihin käsiksi, niille täytyy antautua. Antaa kehon ja mielen tuoda sinulle näkyväksi kaikki mitä sillä hetkellä on tullakseen. Annat itsesi tuntea ne kaikki ikävätkin tunteet, mitä sinulle nousee käsittelyyn - pelkoa, syyllisyyttä, vihaa, häpeää - analysoimatta, arvostelematta, piiloutumatta. Vain antautumalla tuntemaan.

Tuntemillasi tunteilla on aina jokin kohde. Löydät sen useimmiten lapsuudestasi, jossa tunnelukko tai trauma on syntynyt. Lapsi sisälläsi elää sitä tunnetta uudelleen, vaikka sinä yrität elää aikuista elämääsi. Lapsi sisälläsi yrittää kertoa sinulle, miten voit vapauttaa itsesi siitä traumasta ja tunnetaakasta.

Tuntemalla ne tunteet, joita olet paennut ja pelännyt, pääset kokemaan aidon itsesi ja voimasi. Huomaat, miten tunne on oikeasti vain energiaa, joka haluaa vapautua sinusta, ja vapauttaa sinut. Traumojen käsittelyn ja kohtaamisen kautta pääset antamaan itsellesi ja muille ihmisille anteeksi, ja löydät aidon hyväksynnän ja rakkauden. 

Saat olla se aito oma itsesi, jollainen olet tänne pallolle tullut olemaankin. Vapaa, vahva ja rakastettu

Missä sinä olet menossa omalla tunnematkallasi?