Henkisen kasvun tuki

Kun tiedät mistä olet tullut ja missä olet nyt, voit matkata sinne minne tahdot mennä.

Henkisen kasvun tueksi saatat toisinaan kaivata rinnalla kulkijaa.

Tehtäväni on inspiroida sinua löytämään oma voimasi ja olemaan se, kuka oikeasti olet, aito oma itsesi. Tukea sinua kasvumatkallasi. Jotta voit hyvin elämässäsi, työssäsi, ihmissuhteissasi, elät omannäköistäsi elämää.

Löydä oma voimasi

Sinulla on koko voimasi ja potentiaalisi käytössä matkalla tavoitteeseesi. Yksilöllisessä valmennuksessa pureudumme Sinun tilanteeseesi ja tarinaasi. Valmennus on Sinun matkasi kohti omannäköistä elämääsi. Olet oman elämäsi, työsi ja tilanteesi asiantuntija, joten minun tehtäväni ei ole neuvoa tai ohjailla sinua, vaan kuljen vierelläsi tukien ja auttaa sinua löytämään uudenlaista näkökulmaa haasteisiisi ja muutoksen tekemiseen. Valmennuksessa käytämme monenlaisia mielikuvaharjoituksia ja tehtäviä ratkaisukeskeisesti. Sinulla on kaikki vastaukset jo sisälläsi.

En toimi kanssasi pelkästään ratkaisukeskeisenä valmentajana, vaan tapani tukea on hyvin kokonaisvaltainen ja intuitiivinen. Voimme yhdistellä tarvittaessa mukaan myös tunneprosessin käsittelyä.

"Koin valmennuksen todella ihanaksi ja paljon antavaksi. Sain hirmuisesti hyviä näkökulmia etenkin itsetuntooni liittyen. Taru on erittäin empaattinen ja osaa pukea ajatukset hyvin sanoiksi ja antaa konkreettisia esimerkkejä, niin että niitä on erittäin helppo ymmärtää ja toteuttaa. Taru ohjasi minua myös ihanasti ajattelemaan itsestäni lempeästi ja rakastavasti." Nainen, Kerava

"Taru, mun on pitänyt kiittää sua. Ihan aidosti uskon, että sain tämän duunin valmennuksesi ansiosta. Sen avulla sain kirkastettua tavoitteitani ja arvojani ja hyväksyin ne. Jäi erityisesti mieleen se yksi harjoitus, kun astelin janalla edestakaisin ja tajusin, etten ollutkaan niin kaukana tavoitteistani." Nainen, Helsinki

I was appointed to a new and demanding role and I recognized that I would benefit from developing also my soft skills besides hard skills. Process was surprisingly demanding. Not the sessions themselves, but all the thinking between the sessions. But the effort paid well off, I learned a lot about myself and how perceiving myself impacts how others see me. Coaching brings "people business" to concrete actions. All business benefits from better soft skills." Johtaja, Tieto

A good coach can change the game, a great one changes the life. It was a great experience. I not only achieved what I set for but gained much more from my coach Taru. The sphere of influence, profiling techniques and understanding others thought processes were just few of lifelong learnings. It was rewarding to reflect with Taru on many difficult situations and find more ways to look at the things from those discussions." Asiantuntija, Tieto

Taru on lämmin, sydämellinen, aito ja todella läsnäoleva valmentaja. Tarulla on luontainen kyky intuitiivisesti oivaltaa olennainen ja siten palvella valmennettavaansa parhaalla mahdollisella tavalla. Tarulla on monipuolinen ja laaja kokemus businessmaailmasta ja siten myös runsaasti tieto-taitoa auttaa valmennettaviaan kohti tavoitteitaan. Myös Tarun jatkuva halu oppia ja opiskella lisää on tuonut hänelle mahtavan valmennustyökalupakin. Tarulla on myös upea taito saada valmennettava rentoutumaan ja pysähtymään hetkeen ja itsensä äärelle. - Iina Lempinen, Valmiina Coaching (valmennuskouluttajani)

Kun kaipaat puhdistusta, rentoutusta tai korkeampaa ohjausta:

Intuitiivinen healing

Kaikki on energiaa, energia on kaikkialla.

Energiahoitoni on puhdasta ja lempeää läsnäolon tilassa tapahtuvaa energian kanavointia, jossa olen vahvasti yhteydessä saamaani ohjaukseen. Hoito on täysin intuitiivistä, energia saa liikkua ja kulkea vapaasti ja hakeutua hoidettavalle juuri oikeisiin paikkoihin. Tämä hoito ei perustu mihinkään tiettyyn ideologiaan tai menetelmään. Useimmiten energiahoito tuntuu rentouttavalta, mutta jokainen hoitokerta on yksilöllinen ja hoitokokemukset vaihtelevat.

Energiahoito voi tuoda keholle tärkeän rentoutumishetken lisäksi myös syvempää apua kehon ja mielen stressitiloihin ja elämän haastepaikoissa. Hoidon aikana mahdolliset esiin nousseet asiat voivat viedä sinua eteenpäin omassa prosessissasi. 

Mielelläni kuulen etukäteen, jos kehossasi on jotakin haastetta tai muuten meneillään mielen tai kehon kuormitusta. Tapani toimia on, että kerron hoidon jälkeen ääniviestillä hoidon aikana nousseet viestit, jos hoidettava tahtoo ne kuulla. Voimme sopia myös erillisen tulkintakeskustelun.

Kysy vapaita aikoja lähettämällä viesti minulle osoitteeseen taru@tarumaista.fi tai tällä lomakkeella.


Tarun tekemä etänä suoritettu energiahoito oli enemmän, kuin odotin! Hän hoiti sekä fyysisiä että henkisiä kipukohtiani ja koin, että hoito aukaisi syvimmät tunnelukkoni. Tarun energia on erittäin voimakasta, mutta lempeää ❤️ Vielä seuraavana päivänä hoidosta jotakin liikkui sisälläni: itkin pois vanhat haavani ja tuntui, että puhdistuin kokonaan. Tarun kertomat asiat, mitä hänelle nousi hoidon aikana, resonoivat täysin omaan elämääni. Hän näki minusta asioita, jota ei voinut tietää minusta. Hänellä on siis todellisia lahjoja energiahoitajana! Kaikinpuolin mahtava hoito ja tulen varmasti ottamaan sen uudestaan, kun tuntuu, että energiani on raskas ja tarvitsee puhdistusta. Nyt ei ole semmoista oloa, että olisi raskasta tai vaikeaa - päinvastoin! Tuntuu, että olen menettänyt jonkun painon harteiltani sen hoidon jälkeen ja pystyin myös nousemaan uudelle tasolle parisuhteessani Tarun hoidon jälkeen. Uskon, että jokainen hyötyisi Tarun tekemästä hoidosta, oli asia pieni tai suuri! ❤️"

Hei kiitos tuhannesti tästä, tämä oli todella merkityksellistä ❤️ Sain niin paljon pohdittavaa. Ja vitsi mikä taito ja lahja sulla on! Aivan mieletöntä 😍💫"

"Sain kollegalta suosituksen kokeilla Tarun etäenergiahoitoa. Oli aivan ihanaa! Tarun kanavoima energia oli lämmintä ja vilkasta ja se nosti esiin monia eri asioita. Kohtasin rentouttavan ja ehkä hieman jännittävän puolentunnin aikana elämäni haasteita, kipukohtia kuin myös positiivisia kokemuksia. Tarulle nousseet asiat resonoivat jokainen omien näkyjeni ja tuntemuksieni kanssa. Aion käyttää Tarun etäenergiahoitoa uudestaan!" -Tiia